Avatar uživatele
Pipka

Lze přírodní sladidlo stévii sladkou použít při pečení DIA zákusků?

Lze přírodní sladidlo stévii sladkou použít při pečení DIA zákusků?

Stévie a pečení

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 3352 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Ano, lze. Dávkování si ale musíš odzkoušet.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gecco

Stévie je pro diabetiky neškodná – a je stabilní do cca 250°C, takže ano…
😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Samozřejmě lze. Používá se běžně a je výhodnější, než jiná sladidla, vzhledem k tomu, že je to sladidlo přírodní. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ptáč

Pozor na sladidla se stévií v názvu. Kolikrát jsou to umělé cukry s fruktózou s dodatkem stévie.

před 3351 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek