Avatar uživatele
anonym

Rozmixuji- li ponorným mixérem kmín ve šťávě, nebude to mít nějakou pachuť (hořkost)?

Tak ten kmín neudělal nic špatného, sosík je jedna báseň. Mňam!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? redy, briketka10, gecco před 3415 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

Jestli je celý, tak nikoliv měl by být sušený.

Doplňuji :
jakou šťávu mixuješ nepíšeš
to je taky důležité :)

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

přecedit. já používám jen drcený

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
briketka10

Pošli nám sem ždibec 🙂

před 3415 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Sám mám málo 😁

před 3415 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
briketka10

víš, to bys ho musel v ponorném mixéru drtit a to ho
nebudeš to je, jako, kdybys ho nasypkal na masko 😁

před 3415 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
briketka10

jen na sosíček do Tvého sosáčku neudělá neplechu 😁

před 3415 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Briketko, upekl jsem si kousek libového bůčku, který jsem před koncem pečení posypal hrubě nakrájenou cibuli a česnek, no a teď si chci udělat sosík, ale nevím, jestli ten kmín neudělá při mixování neplechu!

před 3415 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek