u na zahradě každě jaro vyroste šnytlík vlastně se chci zrovna taky
zeptat dá se šnytlík využít v kuchyni a na co ? taky u vás na jaře
roste ?
Doplňuji:
Doplňuji:pažitka šnytlík
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3485 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
a) ano
Na zahradě, na okně v kuchyni. Obsahuje velké množství vitamínu C a ještě krásně voní. Dávám ho skoro všude, do polévky, na uvařené brambory, na chleba s máslem a třeba rajčaty, ředkvičkami, do tvarohových pomazánek, na míchaná vajíčka i volská oka, atd. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
a) ano
Ano, u nás roste a to nejenom na jaře. Ano, využít v kuchyni se dá. Proč bychom ho jinak pěstovali? Na okrasu?
0 Nominace Nahlásit |
a) ano
Ano roste celoročně. Nedovedu si bez něho vaření představit, Do
polévék, na brambory, do pomazánek…
Jeho využití je velmi široké. Na zimu si nechávám část
i v květináči na zimní využití.
0 Nominace Nahlásit |
a) ano
Také jen na balkóně v truhlíku, zakoupený v supermarketu, zasazený do truhlíku a už je opět pěkně rozrostlý 😉
0 Nominace Nahlásit |
a) ano
Od jara do podzimu.
Pažitka se krájí na drobno a sype se na vařené brambory, na polévku, na
chléb s máslem… Je to trvalka a v kuchyni se používá jako doplněk,
ozdoba a má jemně cibulovou chuť. 😉
0 Nominace Nahlásit |
a) ano
U mě roste celoročně na chleba s máslem je super,taky na posypání některých pokrmů není nazbyt.
0 Nominace Nahlásit |
b) ne
Ne, mně roste na zahradě pažitka a to od jara do zimy. Pažitka je trvalka.
0 Nominace Nahlásit |
a) ano
Pěstuji a používám ruskou pažitku odrůda Bajkal. Je 10 krát větší než běžná. Sype se na uvařené brambory, chleba, atd.
0
před 3483 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek