Vše je dobře spočítáné. Kdyby se nedalo vydělat, tak by je nikdo neprovozoval
0 Nominace Nahlásit |
Nesmíš nic odnášet. Člověk nesní neomezené množství.
Tyto ´jidelny´ nenabízí extrémně drahá jídla, neservírují drahé
suroviny – takže stačí spočítat co asi tak sní průměrný jedlík.
😉
Mimochodem – ´stravné´ je dost vysoké.
0 Nominace Nahlásit |
Je to úplně jednoduché. Dejme tomu, že běžný strávník sní jednu porci v restauraci a má relativně dost, když se přemůže, snědl by maximálně 2 porce. Za all you can eat většinou zaplatíš více než za jednu porci, dejme tomu třeba přibližně stejně jako za porce dvě. Většina lidí tedy vlastně na all you can eat sní mnohem méně než ve skutečnosti zaplatí. Skutečných jedlíků, kteří sní více není tolik, aby se to restauraci nevyplatilo. Plus zde samozřejmě platí to co již bylo uvedeno – že v těchto nabídkách bývají levnější jídla.
0 Nominace Nahlásit |
za prvé:
nič sa nesmie odniesť.
za druhé:
dosť týchto reštaurácií má príplatok za „lakomosť“ – keď si
naložíte viac, ako zjete, treba doplatiť „pokutu“.
takže si skutočne naložíte iba toľko, toľko zjete.
za rovnaké peniaze máte širší výber, ale prevádzkovateľa príprava jedného jedla vyjde lacnejšie (vyrába hromadne), ako príprava jednotlivej porcie.
zdanlivo ide o haliere, v skutočnosti o dosť peňazí.
takže sa to oplatí.
majiteľovi (zarobí) i konzumentovi (má výber).
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |