no jak kdy, tláču si polejvám octem neředěným, ale když si dělám salát (nebo jak tomu říct > tláču na kostky do misky s cibulí), tak to zalejvám už ředěným…
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Doma používám bylinný ocet a byl jsem se podívat, má 5% … o ředění jsem nikdy neslyšel, ale odpovídá to, proč mi v hospodách ten ocet na tlačenku přijde tak slabý a nijaký (asi hodně naředěný)
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Používám 8%, Bzenecký…
Je, pravda, trochu nasládlý – ale neředím…
😉
Už kdysi, tak před čtyřiceti lety, se v Čechách vědělo, že ani děti
ze severní Moravy si ocet na tlačenku neředěj…
😉
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ředím. Kdybych neředil, tak tam můžu místo tlačenky dát cokoliv.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nejím tlačenku, ble… a kdybych ji jedla, tak bych ocet ředila
0
před 3336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |