Spařuji vroucí vodou a pak bych námačela do rumu, jenže mi to doktoři zakázali 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Dělám jako Sůwa,. Propláchnu hrozinky v horké vodě, scedím, nechám okapat.. Na rozdíl od ní je do rumu namáčím.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?vagra Nahlásit |
Jistě z hrozinek je třeba opláchnout prach a zbytky siřičitanů
z konzervačního plynu.
a hlavně je třeba aby do sebe nabraly vlhkost a zmněkly.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |