Ne každý je zvědavý na předpřipravenou skladbu jídla. Někdo nejí rajčata, ale uz těžko je bude kuchař ze salátu vybírat. Kdo nemá chuť na svíčkovou se šesti ci vypecky se zelím ma smůlu. Zkrátka, kdo ví, co v jídle chce si v českých restauracich těžko vybírá.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Andre5000 před 4150 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Byla doba že každé větší řeznictví nebo restaurace měla bufet. Ono
je to spousta práce a starostí. A to se už lidem nechce dělat.Jednak normy
Evropské unie mají velké požadavky na vybavení provozu, A normy na
skladování hotových výrobku.Jejich doba použitelnosti.
.
0 Nominace Nahlásit |
V restauraci, která funguje formou bufetu, se neprojeví schopnosti kuchaře, protože vlastně jenom servíruje ingredience. Často takové jídlo nemůže být zcela čerstvé, protože je často dlouhodobě přihříváno.
Pokud chodíte do restaurací, kde si nemůžete objednat salát bez rajčat, změňte ihned restauraci. Salát by měl být vždy čerstvě připravený a tudíž by neměl být problém tu či onu ingredienci vynechat.
Ačkoliv nejsem fanouškem restaurací formou bufetu, existuje jich v ČR celé řada. Stačí do Googlu zadat „brunch“ či „all you can eat“.
0
před 4150 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |