..to to máslo nemůžou zabalit tak, abych to dokázal rozbalit i já?
Doplňuji:
Funna: tak tomu nevěř!!!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zzzlatokopka před 3557 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
klasické máslo se balí stejně už min. 30 let…tak jaképak
dneska???
Doplňuji:
nemám důvod nevěřit svojí paměti…zatím ještě senilní
nejsem…dokonce dřív byl obal ještě chatrnější a víc se trhal a pak to
nešlo zabalit, proto jsem používala na máslo plastovou „vaničku“
s krytem, který dneska už používat nemusím…
Upravil/a: Funna
0 Nominace Nahlásit |
Protože dneska divně balej úplně všechno – kvůli nařízením EU. Dokonce i zeleninu do igelitu, nenechaj jí ani škvíru na dejchání, a pak se lidi divěj, že to plesniví.
0 Nominace Nahlásit |
Máslo používám docela často – a bez problému…
Není to rukama?
😉
Doplňuji:
Funna – já používám nerezovou – a používám ji dodnes, protože se
nestane, že bych ji – narozdíl od obalu másla, při krájení másla
prořízl…
😉
Upravil/a: gecco
0 Nominace Nahlásit |
Ani jsem si nevšimla, že by se dneska máslo divně balilo. No, včera to balili ještě normálně, ne?
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |