Avatar uživatele
zjentek

proč se kostky másla dneska tak divně balej?

..to to máslo nemůžou zabalit tak, abych to dokázal rozbalit i já?
Doplňuji:
Funna: tak tomu nevěř!!!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zzzlatokopka před 3575 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Funna

klasické máslo se balí stejně už min. 30 let…tak jaképak dneska???
Doplňuji:
nemám důvod nevěřit svojí paměti…zatím ještě senilní nejsem…dokonce dřív byl obal ještě chatrnější a víc se trhal a pak to nešlo zabalit, proto jsem používala na máslo plastovou „vaničku“ s krytem, který dneska už používat nemusím…

Upravil/a: Funna

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

Protože dneska divně balej úplně všechno – kvůli nařízením EU. Dokonce i zeleninu do igelitu, nenechaj jí ani škvíru na dejchání, a pak se lidi divěj, že to plesniví.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
gecco

Máslo používám docela často – a bez problému…

Není to rukama?
😉
Doplňuji:
Funna – já používám nerezovou – a používám ji dodnes, protože se nestane, že bych ji – narozdíl od obalu másla, při krájení másla prořízl…
😉

Upravil/a: gecco

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lota

Ani jsem si nevšimla, že by se dneska máslo divně balilo. No, včera to balili ještě normálně, ne?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Funna: třeba jsi jenom „ještě málo viděla“ ..možná ti to nafotím

před 3575 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek