Z vlastního experience – search vím, že řízek sám za to nemůže. V obýváku smrdí především výpary z oleje na pánvi, které mají naprosto nečekané interakce s navoněnými osobami, smradlavými fuseklemi i prdy ostatních hostů. No teda…
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Čerstvě hotový řízek z kuchyně je voňavý, ale jeho vůně postupem chladnutí vyprchává. Aroma se mimokuchyňské prostředí vytratí do ,,standardních" vůní, které vnímáme třeba v obýváku.
0 Nominace Nahlásit |
Protože v kuchyni převládá vůně připravovaného masa, kdežto v obýváku již spíše pach spáleného tuku.
0 Nominace Nahlásit |
Můj řízek by voněl i na WC :D.
Záleží na čem, jak řízek smažíte. Některé řízky peču
v troubě.
Smažím pouze na sádle, někdy ny ghí. Na oleji výpary více
„páchnou“,
přepelují se. Doporučuje se vložit plátek brambory nebo mrkve.
U oeje je zdravý způsob smažení ten, že se upeče 1 várka, olej/tuk
slije.
Na další se použije nový. Sádlo má vysojý bod kouřivosti a smažení na
něm je zdravé.
Výpary ze smažení je třeba vyvětrat.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |