Vždyť přece čaje jsou většinou horké nápoje, takže je pak těžší je bezbolestně vyndat, což vadí zvláště v případě černých čajů, které když se nechají louhovat příliš dlouho, nechutnají moc dobře (i když se to dá napravit slazení, ale já osobně dávám přednost čaji neslazenému).
Zajímavá 0 před 2565 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je to běžné u levných čajů, ty nemají ani ochranu proti ztrátě aroma, o niti navíc s papírovým štítkem ani nemluvě. Znamenalo by to nárůst ceny. Komu to nevadí, vyndá si pytlík vidličkou. Kvalitnější čaje mají navíc balení každého pytlíku zvlášť, aby aroma bylo zachováno a výsledek nechutnal jako spařené seno.
3Kdo udělil odpovědi palec? marci1, Jiří Bohumil, aliendrone
před 2565 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Protože se tak rozhodl výrobce.
(Sypané čaje jsou také bez šňůrky.)
Můžete použít cedníček, lžičku, …
0 Nominace Nahlásit |
Lžička je standardně dodávané příslušenství k šálku čaje
😉
Výrobce nečeká, že někdo bude lovit jeden sáček v litrové konvici
(jako já)
0
před 2564 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako zásadní chyba nepřipadá ani absence šňůrky ani absence sáčku, používám sypané čaje uzavřené v hermetické dóze. Porci stačí nasypat do ponorného zásobníku který poté vyjmete z vody a vyklepnete … dá se říci že pytlík a šňůrka jsou prostě takové instantnější řešení za předpokladu že jinou výbavou v kuchyni (vhodné například na cesty, na chatu) prakticky nedisponujete …
Upravil/a: anonym
0
před 2564 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |