Zjistila jsem, že když si udělám teplý čaj a dám si do něj med, skoro ho tam necítím. Jak čaj chladne, med je cítit stále víc… Čím to je?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 3654 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Med,používaný jako sladidlo,by se měl přidávat do chladnějšího nápoje.Přidáním do horkého ztrácí nejen svou vůni,ale také spoustu užitečných látek,kvůli kterým se používá místo klasického cukru.
0 Nominace Nahlásit |
Tak je to s čímkoliv. Když jíš/piješ něco hodně horkýho, nebo hodně studenýho, tak ti to otupí receptory na jazyku, není to medem. Sněz vařící bramboru a uvidíš.
0 Nominace Nahlásit |
Když čaj chladne, tak se mění jeho konzistence a med tuhne.
0
před 3654 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |