Císařský – prvně jsem ho ochutnala a kozí.
A roquefort/nivu!!!
Upravil/a: talka
4Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10, anonym, gecco
před 3268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V tom je trochu problém protože nejsem s přítelkyní na stejné vlně…
Ona má ráda takové ty měkčí sýry, nejlépe pak kozí nebo ovčí.
Já mám naopak rád ty staré a tvrdé. V obyčejném supermarketu jdu po Old Amsterdam nebo navštívím specializovaný obchod. Dokud fungoval v Praze Julius Meinl tak jsem chodil tam, byl tam vcelku slušný výběr.
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10, gecco
před 3268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak chuťovku mám rád těžší červené – takže je s oblibou
zajídám parmazánem…
Docela dobrý je i Gran Moravia…
😉
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10, Agneta
před 3268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mam rada hlavne „sladke“ syry – s dirama. Madelan, Krolewski, Ramadar – ten jsem mela nedavno úplně prvně (snad se tak jmenoval). Taky mam rada i balkansky syr.
Upravil/a: chachar1922
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10, gecco
před 3268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jakýkoliv výrazný,který je zrovna v akci. Niva,Krolewski,Císařský,a klidně i Balkánský
2Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10
před 3269 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Každý je svým způsobem specifický a zajímavý svou chutí. Třeba Tilsit, Brie, Camembert, sýry holandského typu ap. 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10
před 3268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Skvělá je kombinace čerstvého kozího sýra z oblasti Loiry ve Francii a vína odrůdy Sauvignon blanc. Nejsem velky znalec. Snazim se ridit pouckou vina a syru ze stejne oblasti.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |