Zdravím,
měl bych menší dotaz. Moji rodiče vlastní malý „minimarket“ (večerka,
textil, drogerie) a já bych jim chtěl navrhnout občerstvení ve formě
párků v rohlíku či domácích obložených baget jako další zdroj
příjmů. Oni se však obávají, že by byla potřeba nějaká opatření,
která by stála moc peněz (hygienické podmínky máme na výbornou) a že
jsou v tomto ohledu omezováni jejich živností (pravděpodobně volná
živnost). Chtěl bych se tedy zeptat, jestli je to pravda (ohledně právních
záležitostí jsou mé znalosti značně omezené) a případně, co by bylo
potřeba upravit/doplnit.
Zajímavá 0 před 3200 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud budete potraviny sami připravovat, tedy ne kupovat již balené a
pouze prodávat, znamená to dodržení mnoha hygienických předpisů.
Přesně by ti to řekli na příslušné hygienické stanici.
0 Nominace Nahlásit |
Vygoogli si hostinsku činnost – je to totalni nesmysl. Ty dve koruny, co vydelas na tom parku, ktery prodas dva za den … jako tohle te muze uplne zlikvidovat, hygiena neni tady pro srandu a pokuty likvidacni. A provozovat to podle jejich predpisu? Financne na tom mozna vyjdou lacineji ty pokuty. Zapomen na to uplne.
Upravil/a: quentos
0
před 3200 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší je sledovat globálně konkurenci a kopírovat to co umí konkurence lépe, nač vymýšlet draho něco, co už jiný dávno vymyslel a otestoval! Japonský ekonomický zázrak byl postaven právě na tomto principu!
0
před 3200 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek