Avatar uživatele
iceT

Osolíte maso,obalíte jako řízek,usmažíte a pak zjistíte,že jste místo soli použili cukr?Dá se to nějak napravit?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? led, kapka, Kerberus, hanulka11, hanny 2 před 5003 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

já bych na to dala tabasco a myslím,že by chuť mohla být i docela zajímavá......já totiž řízky miluji v každé podobě.......

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dědapetr

Pokud ktomu nemáte bramborový salát tak na řízek dát hořtici,tatarku nebo kečup.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Ani ryžu nesoľte. Podávajte so sladkou zeleninou. Podáva sa k tomu čaj so štipkou soli.
Vysvetlenie hosťom:
Je to nedávno objavený recept zo Starej Číny. Bola to cisárska pochúťka…
Uvidíte, ako to budú vychvaľovať.
🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jmhad

několik rad tu je.Ale pokud opravdu chcete klasický řízek,zkuste drastický způsob – oloupat a omýt strouhanku,maso namočit na chvíli do teplé polévky či do vody s masoxem nebo polévkovým kořením nebo sojovou omáčkou, pak dobře osušit,lehce osolit,znovu obalit a krátce osmažit v horkém oleji.Ten řízek bude bledší.Vypadá to blbě,ale já nedávno takhle srovnal 3 kila,tedy 30 rýže.
On si někdo vymyslel,že cukr a sůl bude balit do stejně modrého pytlíku. Několikrát propláchnout,nechat okapat,pak slanou vodu, nechat nasáknout … Totiž ona ta sůl či cukr nebo i jiné koření zůstane při krátkém smažení či vaření jen na povrchu a konkrétně u toho řízku se spíše naváže do trojobalu než do masa.Pro důkladné ochucení např. masa,se ono přeci nakládá – marinuje.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek