hanulka11
já bych na to dala tabasco a myslím,že by chuť mohla být i docela
zajímavá......já totiž řízky miluji v každé podobě.......
dědapetr
Pokud ktomu nemáte bramborový salát tak na řízek dát hořtici,tatarku
nebo kečup.
led
Ani ryžu nesoľte. Podávajte so sladkou zeleninou. Podáva sa k tomu čaj
so štipkou soli.
Vysvetlenie hosťom:
Je to nedávno objavený recept zo Starej Číny. Bola to cisárska
pochúťka…
Uvidíte, ako to budú vychvaľovať.
🙂
jmhad
několik rad tu je.Ale pokud opravdu chcete klasický řízek,zkuste
drastický způsob – oloupat a omýt strouhanku,maso namočit na chvíli do
teplé polévky či do vody s masoxem nebo polévkovým kořením nebo sojovou
omáčkou, pak dobře osušit,lehce osolit,znovu obalit a krátce osmažit
v horkém oleji.Ten řízek bude bledší.Vypadá to blbě,ale já nedávno
takhle srovnal 3 kila,tedy 30 rýže.
On si někdo vymyslel,že cukr a sůl bude balit do stejně modrého pytlíku.
Několikrát propláchnout,nechat okapat,pak slanou vodu, nechat nasáknout …
Totiž ona ta sůl či cukr nebo i jiné koření zůstane při krátkém
smažení či vaření jen na povrchu a konkrétně u toho řízku se spíše
naváže do trojobalu než do masa.Pro důkladné ochucení např. masa,se ono
přeci nakládá – marinuje.