Avatar uživatele
Weroniq

nemáte obavy ochutnat tepelně neupravená jídla jako tatarák, sushi, carpacio atd.?

pochutnáváte si na podobných jídlech a neměli jste nikdy obavy je vyzkoušet poprvé, nebylo vám nikdy potom zle?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4765 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nikdy jksem obavy neměl, ani netuším proč bych je měl mít. Nikdy mě po podobných jídlech špatně nerbylo

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

JÍM SYROVÉ MASO I RYBY KDYŽ PORCUJU KOČKÁM TAK UŽDIBUJU A NIKDY MI NIC NENÍ.TATARÁK SI DĚLÁME,ALE MĚLA BYCH OBAVU JEN JESTLI JSOU ČERSTVÁ VEJCE UVNITŘ – PROTO DÁVÁM PŘEDNOST DOMA UPRAVENÉMU..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
baghira

Pokud si to nebudeš dávat v nějakém nádražním bufetu, ale v solidním podniku, není proč se bát.
Já takhle s oblibou experimentuju na dovolené s různými pochybnými domorodými jídly, a nikdy mi blbě nebylo. Když to můžou jíst ostatní…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
štamgast

Tatrák nejím, syrvé maso je hnus, jinak sushi bych zkusil a carpacio neznám. Z tataráku býva salmonela.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

to mi problém nedělá..... je fakt, že mi nikdy nebylo po ničem špatně .....

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tlaky

Z vyjmenovaných jídel konzumuji jen tatarák,a rozhodně se nebojím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mojitek

Jedna věc je jestli jídlo chutná a druhá-pro mne osobně důležitější-jestli jsou vajíčka nebo maso řádně tepelně opracované.Ono totiž salmonelu můžete chytit i v té nejluxusnější restauraci nebo i z vajíčka od babičky pokud je syrové..Takže ač mi tatarák nebo bujón může chutnat sebevíc tak si chuť rozhodně nechám zajít,protože salmonelu jsem už jednou měl a nikomu bych to nepřál.Někdo tady píše,že to jdl už kdysi a nic mu nebylo-no ony taky dřív nebyly problémy se salmonelou..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Občas jdu na tataráček do vyzkoušené hospody.
Ale doma, ksyž dělám např sekanou nebo karboše, tak dochucuji od oka. Zatím mám oko asi dobrý 🙂.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek