Recept ne. Ale doporučení.
Konzumujeme v surovom stave samotné s maslovým chlebom, pridávame do
pomazánok, alebo pridávame do zeleninových šalátov. Ja pridávam aj do
„číny“.
Alebo nastrúham jablko, mrkvu, klíčenú šošovicu a med, citrón.
Až budou zrníčka měkká na skus, tedy dostatečně vyklíčená, vymažte pekáček olejem nebo sádlem, vsypte na něj čočku a dejte do trouby. Až se čočka trošku speče, vmíchejte česnek a sůl a ještě trošku dopečte. Správně propečená čočka má lehce spečené klíčky a krááásně křupe. Je to strašně, ale tak strašně moc dobré:)
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2723 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |