Avatar uživatele
anonym

Nechali byste nějaké zbytky jídla na talíři podle obrázku?

Já bych to dřív asi celý vmetl a pivo vypil. :D

Dneska bych to, ale nechal být, protože mi to ten strojek v břiše prostě nedovoluje sníst bez pořádných následků.

PS: Vyvolává u Vás ten obrázek chuť na klobásku?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Seznam.cz před 2964 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Všechno bych hned snědl a vypil.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kelt

Pokud mám jistotu, že to někdo už přede mnou nejedl, tak pivo, klobása, hořčice, chleba okurek.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
klumprt

Trochu hořčice a křenu by tam zůstalo. Talíře obvykle nevylizuji.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Dak bych si to,jen ta klobáska je studená nevím proč.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Asi by tam zůstalo to pivo, to nepiju, ale jinak, bych s tím neměla problém.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Nenechal. Ani v kelímku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

Něco by tam zůstalo i když to vypadá dobře (tolik křenu opravdu nedám). A osobně mě hodně dráždí to pivo v kelímku. Pivo bych točil do sklenice a když maj sklenic málo, můžou do kelímků dát ty ubrousky 😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Stingo

Tu klobásku ještě trochu více osmahnout na roštu. A pak by to nemělo chybu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

  1. Podivně čistý stůl, brána uzavřena, načančaná fotka zavání jedinou zvláštní příležitostí, klobáska zřejmě pěkně odležená, možná botulin… ee, tohle nebude čerstvý, to by se pánko podnikatel brzy položil!
  2. Proboha ať ti daj doma najíst, kdo na to má odpovídat!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Nuk nuk

Eburo: klobáska je studená, protože teplá by stejně vystysla a scvrkla by se, než by to nafotili. Pak by ta fotka nevypadala tak pěkně.

před 2963 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek