Avatar uživatele
fortin

Naklepat a nařezat.

Je lepší panenku před zpracováním poklepat paličkou na maso aby změkla nebo jí stačí jen nařezat?
Doplňuji:
To: annas, dříve se používal koberec nebo se dávala do kufru. Sáček se protrhne.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kenyrts před 5409 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Quentosi, vtipná odpověď.

Pro fortina:
Vepřovou panenku nakrájíme na hrubší plátky, velmi mírně a jemně naklepeme, okořeníme, osolíme a připravujeme. Nakrájené plátky dáme do mikrotenového sáčku a poklepeme paličkou přes sáček.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

jestli myslíš tu zdejší uživatelku s tímhle nickem, tak na tu neplatí nic ;{)))))))=
Doplňuji:
annas: dík, tak to bylo i myšleno. Masu totiž prd rozumím ;{)=

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Džanička

Panenka se nemusí vůbec klepat,stačí když se jemně pomačká klouby na prstech,je to velice jemné masíčko.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pimpinella

Neklepat!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek