Nevím, co si přesxtavujete pod pojmem charakteristika paštiky. Paštiku dělávám, někdy k ní přidávám i níavařené brusinky.
Je to delikátní ppchoutka, Její příprava rozhodně nepatří mezi nejsložitější pokrmy. Je to pochoutku na několik snídaní či večeří. Možná vám také připomene dávno zapomenuté chvíle, kdy domácí paštiku vyráběla vaše babička.
Játrovou pochoutku můžete podávat třeba s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem jako předkrm. Skvěle chutná ale i jen tak namazaná na rohlíku nebo chlebu. Paštiku můžete také věnovat jako jedlý dárek, případně ji servírovat o silvestrovské noci. V chladu vydrží přibližně týden.
Jinak se podívejte na recept do odkazu, projděte si i diskusi.
http://ona.idnes.cz/pastika-c5d-/recepty.aspx?c=A111201_152311_recepty_job
3Kdo udělil odpovědi palec? gagaga, vagra, elektrikář
před 3854 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?johana 56 Nahlásit |
Nemohu tak docela.
Paštika existuje lecjaká, ale z jatek ne, pouze z kuřecích jater, kdy jsou
výchozí surovinou právě kuřecí játra a receptů je spousta https://www.google.cz/search?client=opera&q=brusinkovou+omáčka&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=pa%C5%A1tika+z+ku%C5%99ec%C3%ADch+jater.
Brusinková omáčka se vyrábí z brusinek a rovněž existuje celá řada
receptů https://www.google.cz/search?client=opera&q=brusinkovou+omáčka&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=brusinkov%C3%A1+om%C3%A1%C4%8Dka,
používán se hlavně při přípravě zvěřiny
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |