Odpoveď byla označena jako užitečná
Ne. Čokoláda nezplesniví. 🙂
https://isott2020.com/cs/527-can-chocolate-get-moldy.html
Čokoláda s „bílým“ povlakem není prošlá ani zkažená, pouze s ní
výrobce či dopravce na cestě k vám nešetrně zacházel. Čokoláda byla
zřejmě vystavena velkým teplotním změnám, a tak na povrch z čokolády
vystoupily tuky. Bílý povlak je tedy spíše vadou na kráse než na
chuti.
Čokoláda se ale může zkazit, může být napadena parazity,
brouky, červy.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jirka F Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Varuji před německými čokoládami a čokoládovými bonbóny Schogettes. Přinesla jsem si domů moly.
Drap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |