Avatar uživatele
jaza

Mohu dát těsto na Pizzu do mražáku?

Potřebovala bych si předpřipravit těsto na pizzu. Má někdo zkušenost dát ho do mražáku? Pokud ano, tak až po vykynutí, nebo se musí až po vytažení nechat vykynout, pokud to jde?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? tom004 před 4729 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Klidně,ale až po vykynutí.Pochy­buji,že by dokázalo vykynout po rozmrazení.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Petrejk

jasně a až po vykynutí, vždyť to tak dělají i prodejci

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Martulka0408

Určitě, ale jak bylo napsáno, až po vykynutí. Skvělá věc na kynutí těsta je domácí pekárna: http://eta.cz/do­maci-pekarny/domaci-pekarna-duplica-vital-eta-214790000

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek