Potřebovala bych si předpřipravit těsto na pizzu. Má někdo zkušenost dát ho do mražáku? Pokud ano, tak až po vykynutí, nebo se musí až po vytažení nechat vykynout, pokud to jde?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? tom004 před 4729 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Klidně,ale až po vykynutí.Pochybuji,že by dokázalo vykynout po rozmrazení.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě, ale jak bylo napsáno, až po vykynutí. Skvělá věc na kynutí těsta je domácí pekárna: http://eta.cz/domaci-pekarny/domaci-pekarna-duplica-vital-eta-214790000
0
před 4728 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |