Nikdy jsem ředkvičku nesmažil. Pažitku a pórek a ledový salát s tím klidně smažím, ale u ředkviček nemám zkušenost. Mohly by smažené i méně pálit? Vařením vím, že se pálivost některé zeleniny snižuje, ale u smažení?
PS: A mohlo by být poživatelné/dobré? Mohu si do samotné smaženice
s knedlíkem dát bez ničeho třeba i kousky kedlubny?
Na zahrádce máme leccos a přemýšlím, že letos nějak využiji
i kadeřávek.
Zajímavá 0 před 3072 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dělám občas ředkvičky s vajíčkem. Na tuku podusím cibulku, přidám na kolečka nakrájené neloupané ředkvičky, až zesklovatí, zamíchám vajíčka, posypu něčím zeleným, osolím, koření, které mám ráda.
Vzdáleně připomíná smažené houby.. Určitě by šlo spojit s knedlíkem, ale ředkvičky nebo i kedlubny podusit.
Upravil/a: annas
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3072 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pročpak ne , je to chutné, knedlík mám však raději v jiné kombinaci
;)
Míchaná vejce jsou nejhůře stravitelná, pokud je smažíte, Váš žaludek
jistě pláče.a žádané regenerace se sotva dočká........., zvláště bez
„léků“…
Upravil/a: da ny
0
před 3071 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |