Avatar uživatele
anonym

Mohla by být dobrá nakrájená ředkvička, pokud ji přidám přímo do smažených vajec s bezlepkovým knedlíkem?

Nikdy jsem ředkvičku nesmažil. Pažitku a pórek a ledový salát s tím klidně smažím, ale u ředkviček nemám zkušenost. Mohly by smažené i méně pálit? Vařením vím, že se pálivost některé zeleniny snižuje, ale u smažení?

PS: A mohlo by být poživatelné/dobré? Mohu si do samotné smaženice s knedlíkem dát bez ničeho třeba i kousky kedlubny?
Na zahrádce máme leccos a přemýšlím, že letos nějak využiji i kadeřávek.

Zajímavá 0 před 3072 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

S vejci jde míchat snad všechna zelenina.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Dělám občas ředkvičky s vajíčkem. Na tuku podusím cibulku, přidám na kolečka nakrájené neloupané ředkvičky, až zesklovatí, zamíchám vajíčka, posypu něčím zeleným, osolím, koření, které mám ráda.

Vzdáleně připomíná smažené houby.. Určitě by šlo spojit s knedlíkem, ale ředkvičky nebo i kedlubny podusit.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Pročpak ne , je to chutné, knedlík mám však raději v jiné kombinaci ;)
Míchaná vejce jsou nejhůře stravitelná, pokud je smažíte, Váš žaludek jistě pláče.a žádané regenerace se sotva dočká........., zvláště bez „léků“…

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek