Ano, zamrazit lze jakékoliv pečivo. Potom se ale musí rozpéci v troubě, nebo nad nějakým zdrojem tepla. Třeba rohlíky nad topinkovači, které mají příslušný nástavec.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, lze..
Perník neni třeba rozpékat, jen nechat dostatečně povolit v pokojové
teplotě.
Upravil/a: Drap
0 Nominace Nahlásit |
Zamrazit lze všechno, otázka je,
jaké to bude po rozmrazení.
Ovšem u perníku není čeho se obávat.
0
před 2887 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1720 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 578 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |