Avatar uživatele
dust8

Lze v horkovzdušné fritéze připravit něco i bez oleje např. hranolky?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, aliendrone před 1370 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Moc příznivé recenze jsem na horkovzdušné fritézy nečetl, ale pokud by šlo o předsmažené hranolky do trouby, tak v pohodě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nassin

Od toho je tato fritéza, aby se i hranolky připravovaly bez tuku!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Zrovna na hranolky (pro přípravu BEZ oleje) ani nepotřebuješ horkovzdušnou fritézu, stačí obyč. trouba. Jen si musíš koupit ty správné hranolky. ;) :)
Jinak ani horkovzdušná fritéza (zcela BEZ oleje, musíš dát lžíci nebo 2) nevyrobí hranolky ze syrových brambor, maximálně ti je uvaří až připeče – dle doby přípravy.

Vyhozené peníze podle mne, raději si dám POŘÁDNÝ chutný smažený řízek (hranolky) 1× týdně, než řízkohumus (kentushranolky) z horkovzdušky 3× týdně. Jasně, JE utopie, kdo „řízek z horkovzdušky“ zkusil, to už napodruhé žrát NECHCE! ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
annas

Už jsem někde psala, že jsem v roce 2019 dosttala fritézu jako vánoční dárek.

Maso jen lehce postříkám olejem a potřu kořením.

Jednou jsem vyzkoušela připravit hranolky bez oleje, ale nic moc, byly křupavé, ale suché. Je možné je připravit tak, že se postříkají olejem ze spreje.

Šlo o hranolky z brambor, které jsem sama krájela. Ty kupované jsou předsmažené, tudíž určitě budou chutnější.

Hranolkům neholduji, spíš upeču brambory v troubě nakrájené na kolečka. Výborná je pečená červená řepa, nakrájená na kolečka, okořeněná, chutná jako chipsy. Stejně tak připravuji hlívu, lupeny peču přímo, nožky předvařím.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1164 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek