Moc příznivé recenze jsem na horkovzdušné fritézy nečetl, ale pokud by šlo o předsmažené hranolky do trouby, tak v pohodě.
2Kdo udělil odpovědi palec? dust8, aliendrone
před 1370 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zrovna na hranolky (pro přípravu BEZ oleje) ani nepotřebuješ
horkovzdušnou fritézu, stačí obyč. trouba. Jen si musíš koupit ty
správné hranolky. ;) :)
Jinak ani horkovzdušná fritéza (zcela BEZ oleje, musíš dát lžíci nebo 2)
nevyrobí hranolky ze syrových brambor, maximálně ti je uvaří až
připeče – dle doby přípravy.
Vyhozené peníze podle mne, raději si dám POŘÁDNÝ chutný smažený řízek (hranolky) 1× týdně, než řízkohumus (kentushranolky) z horkovzdušky 3× týdně. Jasně, JE utopie, kdo „řízek z horkovzdušky“ zkusil, to už napodruhé žrát NECHCE! ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Už jsem někde psala, že jsem v roce 2019 dosttala fritézu jako vánoční dárek.
Maso jen lehce postříkám olejem a potřu kořením.
Jednou jsem vyzkoušela připravit hranolky bez oleje, ale nic moc, byly křupavé, ale suché. Je možné je připravit tak, že se postříkají olejem ze spreje.
Šlo o hranolky z brambor, které jsem sama krájela. Ty kupované jsou předsmažené, tudíž určitě budou chutnější.
Hranolkům neholduji, spíš upeču brambory v troubě nakrájené na kolečka. Výborná je pečená červená řepa, nakrájená na kolečka, okořeněná, chutná jako chipsy. Stejně tak připravuji hlívu, lupeny peču přímo, nožky předvařím.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |