Lze…
Ale nedělá to moc dobře té pánvi a ani těm palačinkám…
😉
Přiznám se – nedělám palačinky, ale pod tortilly kousek
sádla dám…
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Neonka, ahold, marci1, zzzlatokopka
před 3564 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osobně palačinky dělám raději na teflonové pánvi, nicméně i na
keramické, bohužel, trochu zde vadí, pokud je vroubkovaná.
Trochu oleje přidávám rovnou do palačinkového těsta-při smažení
palačinky otáčím „házením“ pánví, kdy by létající olej nebyl
zrovna dvakrát bezpečný. Také nebudou palačinky nasáknuté olejem,
případně přismahlé-všude je rovnoměrná dávka oleje.
3Kdo udělil odpovědi palec? Neonka, marci1, zzzlatokopka
před 3564 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |