Stačí mi pro pochopení jednotlivých rozdílů ochutnat z každé oblasti- Burgundsko, Rhona, Alsasko…- jedno dvě vína a dále počítat s tím, že z té a té oblasti je víno takové a makové, nebo to nejde? Nemám na mysli ony povídačky o „vůni jablek a chuti hrušek“, ale o plnosti/jemnosti vín- že tato oblast dává těžká vína a chci-li jemnější, musím do jiné oblasti… Nebo když budu stát před plným regálem pro mě neznámých Bordeaux, tak i kdybych před tím ochutnala několikero různých, tak budu stejně ztracená?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 3516 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
…„Stačí mi pro pochopení jednotlivých rozdílů ochutnat“… –
nestačí – abys dokázala nuance chutí rozeznat (a definovat), musíš mít
předtím ´něco nachutnáno´…
😉
…„Nebo když budu stát před plným regálem pro mě neznámých
Bordeaux“… – budeš „stejně ztracená“…
😉
Velmi pravděpodobně budeš (po nějakém základním ´proškolení´) schopna
rozeznat vína těžší a lehčí, ale jako laik na určení oblastí
zapomeň…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |