Měla jsem dojem, že kyselina askorbová vůči lidskému tělu není zrovna nejšetrnější konzervant. Přesto jej uvádějí ve složení v potravině pro dítě od ukončeného 4. měsíce. Co si o tom myslíte?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? mosoj před 4999 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Děkuji za odpovědi k otázce. Nevěděla jsem, že jde o vitamín, natož
tak vitamín C. Před nějakým časem bylo „in“ sledovat tzv. éčka
v potravinách a táta tehdy někde zjistil, že kys. askorbová je nějaký
šmejd. Já se o to moc nestarala, ale od té doby jsem žila v představě,
že nejde o nic dobrého. Prostě další aditivum pro konzervaci. Prostě jsem
si myslela, že hořčice bez této složky nebude hořčicí. No a teď jsem se
šla schválně podívat, co je všechno v hořčici a v té, co máme doma,
žádná kys. askorbová není 🙂.
Díky za reakce
Drap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |
Partnerství, manželství |
Přátelé |
Ostatní rodina a vztahy |