Díky za radu, zítra si tam zajdu. Přílohu udělám hned, toto usmažím na pánvi, až bude nejhůř pro mne.
0 Nominace Nahlásit |
Neměl bych na to odvahu. Současné lunchmeaty lze popsat jen jedním slovem: bláto. Kdyby to bylo opravdu retro, dalo by se to ukrojit bez dezintegrace a osmažit jako sekaná, tak bych do toho šel. Sám jsem zvědav, jak je to lidlovské retro na tom.
0 Nominace Nahlásit |
… v Lidlu nekupuji konzervy, jelikož ta německá chuť vyrobená v Polsku, třebaže s názvem retro stojí za starou bellu, opravdu hrozný … je nutno dodat, že kvantitou masa a kvalitou je vše OK, opravdu hodně, ale ta chuť (doporučuji vyzkoušet maďarský guláš a hned pochopíte, že Lidl NE !!! ) … a je také pravdou, že se dnes dá sehnat kvalitní a dobrý lanšmít, takže nemohu souhlasit s Kepelrem …
0 Nominace Nahlásit |
Mc Merkurion: asi fakt existují i dobré luncheonmeaty, ale já v minulosti koupil vážně koupil bláto a od těch dob se těmto konzervám vyhýbám. Pokud by to vyrobila firma Veseko, pak by ji bez zaváhání bral. Její konzervy vůbec nejsou ošizené a u nás možná bezkonkurenční.
… tak zrovna Veseko patří mezi firmy, od kterých si nic nekoupim a vyhýbám se jí obloukem >>> kvantita dobrá, ale ta chuť !!! nepoživatelné, právě tato firma dodává do Penny a Lidlu, o ní hovořím výše !!!
Asi máš trošku jiné chutě, ale to se dá napravit. Já nikdy nejím něco z konzervy, aniž bych si to nějak nedokořenil. Cením si hlavně toho, že třeba v guláších od Veseko je dost masa a ne nějaké dva kousky flákoty co zbudou poté, co si to nejlepší před výrobou zaměstnanci rozkradli.
… ano, dyť píšu: masa dost, ale bez chuti … jestliže si mám konzervu dochucovat, můžu si to udělat rovnou …
Tak v konzervě to máš předkousaný, uvařený, stačí vážně jen dochutit. Kvůli nakrájení kousku masa pro jednoho bych snad ani nechtěl špinit nůž… a pak čekat kdovíjak dlouho, než se to gulášový maso pořádně rozdusí… V tomhle případě plně chápu že si někdo koupí polotovar. Ale každý máme jiné preference, není to nic proč bysme se měli věšet.