Ne. Je i jiné maso na řízky, třeba mořský jazyk, kuřecí, telecí, krůtí, nebo vepřové.
2Kdo udělil odpovědi palec? paul1, JežíšKristus
před 1058 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, udělal jsem to jednou a už víckrát bych to nedokázal zabít a pak to sníst. Nemám na to žaludek.
0 Nominace Nahlásit |
Nekupuji, dostávám v rámci benefitu v práci. Já ho nejím, ale tatínek si vždy pošmákne 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Gmm, kdyby jen jednoho, minimálně 3 tříkilové. :(
Ač ho sám nejím, tak všechny babuchen z rodiny se po něm mohou doslova
zbláznit. Žerou ho celé Vánoce, ochechule děsný a stejně nemají dost.
A teď ještě DALŠÍHO navíc, co je na světě prasynovec, taxe u nás
obnovil otravný zvyk „pouštění kapra do Vltavy“. (prý tam/z toho
chcípnou jsem někde četl – nwm) ;) :)
0 Nominace Nahlásit |
Dříve jsem chodil na ryby a v říjnu nebo listopadu,když jsem chytil nějakého velkého jsem si ho zamrazil.Teď už na ryby nechodím,protože na to kvůli práci nemám čas a tak ho kupuji.
0 Nominace Nahlásit |
Ano. Když jsem se oženil, tak to sice na nějaký čas přestalo, bo u nich to moc nejedli. Jedl se salát s nějakým jiným masem. Ale časem mi ta chuť začala chybět, a tak si pár kaček za rybinu připlatím a udělám si ho. A polévka je taky super!
0 Nominace Nahlásit |
Kdysi ano, dělali jsme podkovy. Teď už jen hoki, nebo tresku. Také občas filé.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek