Rozhodně hotelnictví s maturitou. Máš víc možností a na vedoucím
postu .
U kuchaře číšníka – nejsi ani kočka ani pes -a navíc tě jedno těch
dvou alternací nemusí bavit a budeš neštastná .
3Kdo udělil odpovědi palec? misus, huxa, RyuzakiKate
před 4478 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Spíš ten kuchař číšník se mi zdá lepší, protože s tím tě hned zaměstnají a něco „umíš“.
Maturant je spíše „teoretik“. Já sice umím spočítat potřebný výkon soustruhu, umím vypočítat řeznou rychlostm a otáčky vřetene, čas obrábění, … ale postavit se k tomu soustruhu už je „horší“ – taky jsem u něj stál ale mám jen ty nejnutnější základy.
Maturitu si můžeš dodělat později.
0 Nominace Nahlásit |
Misus, to se takhle určit nedá. Záleží na schopnostech adepta jedné
nebo druhé školy a na jeho představě, jak se míní v životě uplatnit.
Jsou to sice obory zdánlivě příbuzné, přesto ale praxe může být
„nahony“ vzdálená.
Pokud přemýšlíš o tom, co si počít sama se sebou, tak v první řadě
ber v potaz svůj prospěch a co by Tě více bavilo, teprve potom hodnoť
veškeré další ukazatele, proč se přiklonit k některé z uvedených
možností.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4478 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
kuchař číšník rozhodně neni teď dobré, jde tam skoro každý…
hotelectví je dá se říct to samé, ale člověk, pokud chce, daleko lépe se
prosadí, ale jak je to čínské přísloví „i myš se může stát drakem,
jestliže bude chtít“
0 Nominace Nahlásit |
Spíš to hotelnictví,ale je tu ta nevýhoda,že teď mnoho lidí co má
hotelovku,potřebují ještě další vzdělání,protože by je na dobře
placené místo těžko vzali… A kuchař-číšník , tak teď chodí
i čtyřkaři, vařit by ses měla naučit tak jako tak a číšník -můžeš
si udělat nějaký kurz…
Takže se spíše přikláním k hotelovce.
0 Nominace Nahlásit |
Současná mladší generace je studovaná, každý touží stát se vysokým
managerem či úspěšným pojišťovákem či obchodníkem, protože chtějí
rychle vydělávat velké peníze. Bohužel se jim to jaksi nedaří, už je
přesycený trh středoškolákama a vysokoškolákama a už pomalu nikdo tu
opravdu nepracuje.
Jsem všemi deseti pro kuchaře-číšníka, ale je důležité se opravdu
dobře učit, abys opravdu uměla toto řemeslo perfektně, výborně vařit,
perfektně obsluhovat hosty, je důležité být v tom velmi dobrá, abys měla
co nabídnout, aby ses uchytila na dobrém místě, on si tě někdo vytáhne
„nahoru“, až si tě všimne, že jsi šikovná, neboj.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Pájo Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek