Avatar uživatele
pusinka50

Které ryby se při konzumaci považují za „bílé“?

Když by se měl člověk vyhnout v potravě bílým rybám, které to jsou?
A které ryby by tedy mohl jíst?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56 před 3583 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Odpoveď byla označena jako užitečná

Ty bíle jsou : plotice obecná, perlín ostrobřichý, cejn malý a cejn velký, tři druhy jelců (tloušť, jesen, proudník), parma, bolen či hrouzek obecný.

Další info na:

Zdroj: http://www.nase-voda.cz/jak-si-kulinarsky-upravit-bile-ryby/

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?pusinka50 Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek