Avatar uživatele
Berušinka

„Kopečkování“ rýže

V restauracích Vám rýži naservírují do uhledných kopečků, děláte to tak i doma? Já si dřív také dávala tu „práci“, teď na to „prdim“ a normálně to „rozčochrám“ – dřív to stydne a stejně to doma nikdo neocení =D … kvůli návštěvě bych to asi „kopečkovala“, ale normálně ne.
Koukala jsem se do lišty, nic takového tam nebylo, tak se ptám =)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Kerberus, hanny 2, barnajka, anonym před 4860 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

ano dělám kopečky, pěkně to vypadá a i oko se potřebuje najíst

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

Roztrhnu pytlík a vysypu … jakýpak s tím s*aní, milá paní! 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
barnajka

Jsem na tom podobně, Berušinko :) Když kuchtím jenom pro sebe, s kopečkováním se nezdržuju. Pokud chystám jídlo komukoliv druhýmu, s těma hromádkama si klidně vyhraju a nevnímám to jako nějaký vopruz. Ale ty kopečky dělám spíš jen u rizota. Nebo když máme rýži jako přílohu ke kuřeti atd. Pokud je k rýži nějaká omáčka, je lepší, když nekopečkuješ a pěkně to „rozčochráš“. Do kopečku totiž ta omáčka nepronikne, kdežto do rozčochrané rýže jo :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
baghira

většinou kopečkuju – klepnout to na talíř šufánkem není žádná práce navíc, to spíš to rozhrnování.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arygnoc

kopečkuji.

jím i očima.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
VampGirl

Já taky „kopečkuju“. 🙂 Líbí se mi, jak to vypadá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
coco

Kopečkuji a potom „rozčochrám“. Bože, co je to za výraz? Podobá se to slovu rozchrochtám…:)))

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek