V restauracích Vám rýži naservírují do uhledných kopečků, děláte
to tak i doma? Já si dřív také dávala tu „práci“, teď na to
„prdim“ a normálně to „rozčochrám“ – dřív to stydne a stejně
to doma nikdo neocení =D … kvůli návštěvě bych to asi
„kopečkovala“, ale normálně ne.
Koukala jsem se do lišty, nic takového tam nebylo, tak se ptám =)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Kerberus, hanny 2, barnajka, anonym před 4860 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jsem na tom podobně, Berušinko :) Když kuchtím jenom pro sebe, s kopečkováním se nezdržuju. Pokud chystám jídlo komukoliv druhýmu, s těma hromádkama si klidně vyhraju a nevnímám to jako nějaký vopruz. Ale ty kopečky dělám spíš jen u rizota. Nebo když máme rýži jako přílohu ke kuřeti atd. Pokud je k rýži nějaká omáčka, je lepší, když nekopečkuješ a pěkně to „rozčochráš“. Do kopečku totiž ta omáčka nepronikne, kdežto do rozčochrané rýže jo :)
0 Nominace Nahlásit |
většinou kopečkuju – klepnout to na talíř šufánkem není žádná práce navíc, to spíš to rozhrnování.
0 Nominace Nahlásit |
Kopečkuji a potom „rozčochrám“. Bože, co je to za výraz? Podobá se to slovu rozchrochtám…:)))
0
před 4859 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |