měl by to sdělit vedoucímu prodejny a vysvětlit jaká rizika mohou být spojena s výskytemhavěti v místech kde se skladuje potrava pro lidi
0 Nominace Nahlásit |
Poslal bych na ně podnět ke kontrole na Státní zemědělskou a potravinářskou inspekci. http://www.szpi.gov.cz/writeInspection.aspx?nid=11337
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně by měl zachovat klid, protože nikdy neví, jakou fóbií druzí zákazníci mohou trpět…
…zbytek předešlé odpovědi…
(a opravdu jsou tací, kteří jsou v případě výskytu jakéhokoliv brouka na prodejně, restauraci, potažmo i v divadle, kině a p. schopni vyvolat paniku…)
0 Nominace Nahlásit |
koukat na opačnou stranu a hledět si svejch nákupů, nestojím o tahanice s úřady a nejsem bonznák
0
před 3450 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek