Průběžně se ve fabrikách nevaří.Ty kuchařky tam jsou jen do vydání obědů a pak se jen uklidí a jde se domu. Jinak ty hotovky se smí pozdržet v chladících zařízeních k tomu určených-fabriky to většinou mají,takže není problém. Tam,kde tato zařízení není se smí vydávat max. tu dobu co zmínila gecco.
0 Nominace Nahlásit |
Nemyslím, že by se vařilo průběžně…
Hotovky se smí podávat nejdéle 3 hodiny po jejich dohotovení, takže
kuchařky prostě
…
Mezi obědem a večeří se prostě smí podávat jen ´minutky´…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Hele, gecco, napiš mojitkovi, že jsi chlap! 🙂
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |