"Nebojte se jogurtů s několika procenty tuku. Jsou lepší než nízkotučné!
Pokud chcete udělat něco dobrého sami pro sebe a své tělo, pak zapomeňte na nízkotučné, případně odtučněné jogurty. Odstraněním tuku nevznikne dietnější podoba výrobku, bohužel je to přesně naopak. Sice se zbavíte tuku, ale aby měl jogurt nějakou konzistenci, je potřeba ho nějak zahustit, a hlavně mu dodat chuť, o kterou úplně přišel. Takže kromě mléka a mléčných kultur se do jogurtu přidávají ještě škrob a želatina. Takovým příkladem je třeba Jogurt bílý nízkotučný Albert Quality nebo Rajo bílý nízkotučný jogurt pro zdraví." více v textu
Upravil/a: quentos
4Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, quentos, da ny, anonym
před 2720 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Až enormě naberete špeky, vyhýbejte se obloukem téměř všem
potravinovým
light výrobkům a tzv. „jogurtům“ s 0% tuku 😉.
Z 10 značek bílých „jogurtů“, byl při výzkumu pro bakalářskou
práci na PřF JU jogurtem (přes údaje o složení výrobku) pouze jediný
výrobek.
Několik let zaručená kvalita..
http://www.hollandia.cz/vite-jaky-jogurt-jite/
Těch 3,5 – 5% tuku v jogurtech je nízké množství oproti jiným
potravinám(pokrmům. Podobně je to s mlékem…
Upravil/a: da ny
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 2719 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1720 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 578 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |