Avatar uživatele
dgfdgf

Když dávám třešně do sudu a chci je nechat vypálit, mám je umejvat?

Někde jsem četl, že každá třešen musí projít rukama a musí se umejt.
Prosím o zdroj.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Drap před 2707 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Běžně se to zřejmě nedělá, pokud není ovoce příliš znečištěné.

Ale ověřovala jsem, v odkazu se uvádí, že ano.

https://www.al­koholesence.cz/al­koesence-cz/7-NAVODY-A-POPIS-ZBOZI/55-Ovocne-kvasy-cukr-kvaseni

Další odkaz
http://www.vy­sovice.cz/file­.php?nid=4348&o­id=2227217

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Ničemu tím neuškodíš, i když se to s běžně čistým, trhaným ovocem nedělá. Důležitější podle mne, je dát pozor aby na třešních nezůstavaly stopky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek