Já do sebe zrovna cpu kostičky z uzeného bůčku opečený s cibulkou a tím polité brambory a zapíjím kysaným cmarem!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, redy, briketka10, gecco před 3303 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na závěr sezony jsem pro rodinu vyudil pár šrůtek masa a špeku. Jen se zaprášilo i bez dalších úprav.
0 Nominace Nahlásit |
Před nedávnem na paštiku, ´taktrochuprejt´ a základ do klobás…
😉
V kuchyni používám bůček běžně…
___
;
-
)
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, anonym, briketka10, marci1, Lamalam
před 3303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Včera. Závitky s kysaným zelím. Skvělé
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, briketka10, marci1
před 3303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dnes, výborný szegedín (bez „jíšky“, s chlebom, tak ako sa má).
😉
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, briketka10, marci1
před 3303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dnes budu dělat bůčkovou kapsu.
Tak už je hotová, údajně chutnala. Já si dám až večer, teplý bůček moc nemusím, ale studený můžu.
Upravil/a: Lamalam
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, briketka10, gecco
před 3303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já ho v kuchyni nepoužívám,používám nádobí,naposledy jsem si ho požil jako klasiku > pečenej…
Upravil/a: Mc Merkurion
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, briketka10
před 3303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
🙂 🙂 🙂 Dnes jsem kousek koupila.
Pěkné si ho zítra upeču a pak umelu a nemažu na čerstvý žitný
chlebík 🙂
0 Nominace Nahlásit |
naposledy jsem bůček vařil dnes ..vzniklo z toho skvělý zobání pro sýkorky
0 Nominace Nahlásit |
Naposledy si nepamatuju, ale něco nasoleného se chystá příští víkend do udírny. Bůček tam je taky.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3300 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Minulej tejden,pekl jsem bůček nakrájenej na kostky,ale kostičkama
z uzeného bůčku jsem ho ještě nepolil.
To opravdu neznám.
Dáš recept?
Upravil/a: anonym
0
před 3303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Gecco, však víš… : -)
Myslíš zakysaný cmar?
Hezký zažívání.Bůček se cmarem,to je kombinace.
Jugare, ty víš stolici, co je dobrého. Tys ještě nejedl brambory s osmaženou cibulkou (bůčkem nakrájeným na kostičky) a zapíjel budˇ mlíkem, podmáslím, kyškou nebo kefírem? Ty určitě zapíjíš i krupici patokem tam od vás v kraji, že?
Nevím, ale kostičkama z uzeného bůčku jsem ho ještě nepolil.
Tekoucí bůčkové kostičky se dají kde sehnat?
Rád bych je vokošotoval.
Proč děláš ze sebe vola, opravdu vola!
To děláš ty,já nejsem Barbakan,to si uvědom,vole a piš dotazy,kde by to šlo chápat,jinak jsi mi o misku trolle.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |