Avatar uživatele
anonym

Kdy jste naposledy použili vepřový bůček k vaření(pečení, smažení, vaření…) a co z toho vzniklo?

Já do sebe zrovna cpu kostičky z uzeného bůčku opečený s cibulkou a tím polité brambory a zapíjím kysaným cmarem!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, redy, briketka10, gecco před 3303 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
honza19hk

docela ses trefil, teď jsem ho dojed,ale uzenej.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Na závěr sezony jsem pro rodinu vyudil pár šrůtek masa a špeku. Jen se zaprášilo i bez dalších úprav.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
gecco

Před nedávnem na paštiku, ´taktrochuprejt´ a základ do klobás…
😉
V kuchyni používám bůček běžně…
___

;
-
)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Včera. Závitky s kysaným zelím. Skvělé

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arygnoc

dnes, výborný szegedín (bez „jíšky“, s chlebom, tak ako sa má).

😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Dnes budu dělat bůčkovou kapsu.

Tak už je hotová, údajně chutnala. Já si dám až večer, teplý bůček moc nemusím, ale studený můžu.

Upravil/a: Lamalam

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

já ho v kuchyni nepoužívám,používám nádobí,naposledy jsem si ho požil jako klasiku > pečenej…

Upravil/a: Mc Merkurion

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

🙂 🙂 🙂 Dnes jsem kousek koupila.
Pěkné si ho zítra upeču a pak umelu a nemažu na čerstvý žitný chlebík 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

naposledy jsem bůček vařil dnes ..vzniklo z toho skvělý zobání pro sýkorky

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Naposledy si nepamatuju, ale něco nasoleného se chystá příští víkend do udírny. Bůček tam je taky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Minulej tejden,pekl jsem bůček nakrájenej na kostky,ale kostičkama z uzeného bůčku jsem ho ještě nepolil.
To opravdu neznám.
Dáš recept?

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Gecco, však víš… : -)

před 3303 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Šak ba…
___
Ale – chtěl bych vidět/číst přesný překlad…
😉

před 3303 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Myslíš zakysaný cmar?

před 3303 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Hezký zažívání.Bůček se cmarem,to je kombinace.

před 3303 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Jugare, ty víš stolici, co je dobrého. Tys ještě nejedl brambory s osmaženou cibulkou (bůčkem nakrájeným na kostičky) a zapíjel budˇ mlíkem, podmáslím, kyškou nebo kefírem? Ty určitě zapíjíš i krupici patokem tam od vás v kraji, že?

před 3303 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Nevím, ale kostičkama z uzeného bůčku jsem ho ještě nepolil.

před 3302 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Tekoucí bůčkové kostičky se dají kde sehnat?
Rád bych je vokošotoval.

před 3302 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Proč děláš ze sebe vola, opravdu vola!

před 3302 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

To děláš ty,já nejsem Barbakan,to si uvědom,vole a piš dotazy,kde by to šlo chápat,jinak jsi mi o misku trolle.

před 3302 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek