Pokud se jedná o trochu větší množství, tak spíše banán zelené, při teplotě cca 10°C a zabalené v novinovém papíru, tedy ve tmě.
Upravil/a: marci1
0 Nominace Nahlásit |
Banány mohu jíst jen ještě zelené., max. 2 dny po zakoupení. Skladuji
tu chvilku ve špajzu (tma, chlad), nikdy ne v lednici.
Máme doma alergiky, tak s nimi šetříme (a šetříme tak naše játra)
;)
Vždy odkrojím špičky.
Konzumujeme jen občas (nic zdravého to není a ty čerstvě utržené u nás
nejsou k mání 😉..
„Pesticidy při pěstování banánů
V roce 2007 byla odhadována spotřeba pesticidů na panamských plantážích
na pětapadesát kilogramů ročně na hektar za rok.“
Čtěte více na: http://www.vitalia.cz/clanky/proc-banany-z-ameriky-stoji-min-nez-ceska-jablka/#ixzz4bFVs2Ud7
http://www.vitalia.cz/clanky/proc-banany-z-ameriky-stoji-min-nez-ceska-jablka/
0 Nominace Nahlásit |
Ve špajzu nebo v předsíni na lednici. Předsíň je
v mém bytě druhá nejchladnější a nejtmavší místnost…
[Banány kupuji maximálně na tři dny.]
0 Nominace Nahlásit |
Připadlo mi, že ve špajzu asi ne. Tak to nechávám ve spodním patře lednice, ale dobře zabalené. Stejně to nevydrží déle, než 2 – 3 dny.
0 Nominace Nahlásit |
Banány se přivezou brčálově zelené pak se strčí do komůrky a zahřívají se, sluníčka moc nepoberou, ale je to šmakous
0
před 2846 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Banány zásadně neskladujeme. Po zakoupení (ne zelených) okamžitě průběžně, během jednoho dne, zkonzumujeme. Vzhledem k tomu, že jsou na trhu stále a není je nutno mít každý den, nevidíme nutnost skladování.
0
před 2839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |