Je to teď takový módní trend pro slavnostní příležitosti (svatební, narozeninové stoly, firemní rauty…). Čokoláda se rozehřeje a po kaskádách stéká dolů. Vypadá to dobře i esteticky. https://www.svetfontan.cz/cokoladove-fontany-domaci/cokoladova-fontana-JM-Posner-Cascade
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Do tekoucí čokolády se namáčí třeba kousky ovoce, cukroví ap. 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2678 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1722 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 579 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |