Louhované pečivo je německou specialitou, ale typický Laugenbrezel
se nelouhuje v louhu (hydroxidu), ale v roztoku jedlé sody. Tchyně je Němka
a často je peče.
Mírně alkalické na povrchu jistě budou, tepelným rozkladem mírně
alkalického hydrogenuhličitanu sodného vznikne o něco alkaličtější
uhličitan sodný.
Upravil/a: Lamalam
0 Nominace Nahlásit |
Jó soda, to je něco jiného. To ale není louh.
Upravil/a: Kepler
0
před 3105 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1706 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 607 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |