Už podruhé mám olej, který při zahřátí strašně divně páchne, dříve s ním problém nebýval, jenže teď se dává do plastových obalů, vážně to je tím, nebo nemůže to být tolik poznat?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? tatanka před 4101 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Spíše to bude složením oleje – při zahřátí přímo úděsně zapáchá sójový olej, který se běžně do slunečnicového/řepkového oleje přidává. Zákazník to zjistí důkladným zkoumáním obalu, většinou to bývá zakódováno v čísle šarže. A, olej s příměsí sojového oleje je také viditelně levnější.
0 Nominace Nahlásit |
Tak on většinou páchne rybinou a z ryb se plast nevyrábí. Je to známka nekvalitního oleje. Slunečnicový , lisovaný za studena to neudělá.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |