Tak jsem zjistil, že opravdu jedlá je a je prý vynikající. Nemůžu posoudit leč houby nejím. Manželka něco usmažila, něco naložila alá pečenáče a ti kdo ochutnali pěli slávu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 1640 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Sírovec žlutooranžový, výborná houba a teď je jí všude plno. Jen ji
nesbírejte z akátů a sbírejte pouze mladé plodnice, do kterých hladce
zajede nůž, ty starší už chutné moc nejsou a i po uvaření jsou
tvrdší. Tohle vypadá už celkem staře.
Před smažením vždycky uvařit a krájet na nudličky, nejlepší je pak na
kari se smetanou, říká se mu díky jeho chuti „chicken of the woods“.
Upravil/a: RyuzakiKate
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Hufnágl Nahlásit |
Každá houba je jedlá – minimálně jednou.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Edison
před 1640 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Raději se zeptejte opravdových odborníků.Zde by mola být nalezena odpověd.:
https://www.myko.cz/poradna/zeptejte-se-nas/
0 Nominace Nahlásit |
jen češtinový rýpanec: nepoužívej slova, která neznáš – slovo „leč“ rozhodně není synonymem slova „protože“. Vypadá to pak trapně.
RyuzakiKate
Zdání klame- byla mladá. Houba byla, podle jedlíku, co ji ochutnali
vynikající. Manželka z nich udělala to, co píšeš a houbové
pečenáče.
Díky za kladnou odpověď.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |