U nás na Prajzké neříkáme šťáva, ale „to dobré z pod masa.“ Je to to nejlepší, co tady k jídlu známe. Obyčejné maso sníž hned, ale tro dobré z pod masa můžeš jíst i později, třeba vychladlé jen tak s chlebam, nebo na svačinu do roboty mezi dva chleby, přikusovat ogurek… dobré z podmasa se dá jíst furt. (;
A jestli je to zdravé? Ježiši, co je dneska zdravé? Třeba vajíčko? >>>https://www.google.com/search?source=univ&tbm=isch&q=slepice+v+klec%C3%ADch&sa=X&ved=2ahUKEwju2fb27_ruAhVPlosKHUX1CEUQjJkEegQIAhAB&biw=1360&bih=657
0 Nominace Nahlásit |
Proč by neměla být zdrav8? Klidně si ji dej. Vegetariáni to mají obtížnější.
0 Nominace Nahlásit |
Zdravé? To nevím, ale je to moc dobré, zvlášť, když se maso peklo na sádle. Když to potom ztuhne, k tomu čerstvý chleba – to je eňo – ňúňo.
0
před 1363 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1313 | |
zjentek | 1190 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 943 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |