Avatar uživatele
postcd

Je podle Vás zdravější olopupat slupku z kupované okurky hadovky a nebo okurku jen omýt horkou vodou a sníst tak jak je?

Doplňuji:
prosím zdůvodněte proč

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, briketka10 před 3528 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
redy

Loupu všechno co má šlupku. I když jabka ne.No a proč – protože mi šlupky nechutnaj 🙂
Vitamíny neřeším, to bych musela i brambory baštit ve šlupce.Brrrrrrrrrr­rrrrrrrrrrr.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

já ji jen omyju nakrájím na kolečka osolím a jím se slupkou :

I čerstvé okurky mají poměrně málo vitamínu C i minerálních látek, v dužnině dokonce ještě méně než ve slupce, proto je loupeme, jen když je nezbytně
nutné kvůli kvalitě slupky.
http://www.az-recepty.cz/vsechno-mozne-ze-salatovych-okurek-d223/

neloupu ani brambory jen do salátu, nebo do zelňačky..
Doplňuji:
lexx

i rybku pečenóu na másle
baštím s kůžičkou 😁

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
arygnoc

uhorky jem so šupkou iba nakladačky – surové, naložené, kvašáky …
šalátové uhorky včítane hadoviek šúpem – šupka mi nechutí.

u uhoriek nejaké vitamíny by som neriešil, aj tak je to samá voda.

;-Q

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lexx

sežrat i s kůží, je zaplacená…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek