Jsou si hodně podobné. Nahradit lze, ale chuť je mírně odlišná. V polévce to neni téměř poznat. Horší je to třeba u svíčkové.
0 Nominace Nahlásit |
Pastinák má delší trvanlivost, je trochu sladší, zatímco petržel je ostřejší, je v polévce cítit, pastinák ne. Ale mně to nevadí.
Zkuste polévku, dělám ji tak, jak je v receptu. Vyzkoušíte, nebude chutnat, již nikdy více.
Samozřejmě nevážím, dávám podle oka. Vařím „husťačky“, k tomu rohlík a je oběd.
Samozřejmě dá se polévka vylepšit dobrou klobásou, pokud jste víc „na maso“. Nebo vajíčkem.
http://www.farmavicemil.cz/recepty/husta-polevka-z-pastinaku
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Kepler, independent
před 2371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |