Snad ano, v domácí kuchyni.
V restauracích a jídelnách, se asi hned tak na talířích neobjeví.
Je to věc názoru, zvyku a preference chutí.
V české kuchyni nenašla obvyklé využití.
Je možné, že jednou budou lidé vařit polévku,
nebo karbanétky.
alespoň z té natě (na mrkev nemaje). 🙂
Prima by mohlo být pesto.
V odkazu máš 7 receptů.
Vyzkoušej, co tě z toho nadchne
https://www.womanonly.cz/7-zpusobu-jak-vyuzit-mrkvovou-nat-hodi-se-do-vyvaru-salatu-i-pomazanky/
0 Nominace Nahlásit |
Ano, využívat natě mrkve v kuchyni může být skvělý nápad! Mrkvové natě mají podobnou chuť jako petržel a mohou být použity jako ozdoba nebo přísada do různých pokrmů. Obsahují také spoustu vitamínů a minerálů, které prospívají zdraví.
Zde je pár tipů, jak je můžete využít:
Saláty: Čerstvé nasekané mrkvové natě mohou být skvělým doplňkem salátů.
Polévky: Přidejte nasekané natě do polévek na konci vaření pro zvýraznění chuti.
Pesto: Smíchejte mrkvové natě s ořechy, olivovým olejem, česnekem a parmezánem pro vytvoření netradičního pesta.
Smoothies: Přidejte hrst natí do zeleninových smoothies pro extra dávku živin.
Experimentování s různými způsoby využití natí může přinést nové chutě a zlepšit nutriční hodnotu vašich jídel.
0
před 16 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1725 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 629 | |
da ny | 615 | |
zjentek | 581 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |