Salát z rozvařených brambor by nebyl salát.
Možností využití na zpracování: kaše, placky, těsto na knedlíky…
0 Nominace Nahlásit |
Jde, ale nemá to smysl. Udělej kaši nebo šťouchané brambory.
Na salát se používají brambory odrůdy „Keřkovské rohlíčky“, které
se nerozvařují, jsou tzv. lojovité.
0 Nominace Nahlásit |
Jen doplním: pro přípravu bramborového salátu by se měly použít nejkvalitnější salátové brambory (varný typ A), které jsou nejméně moučnaté a po uvaření se nerozsypou, zůstávají pevné. Pro zájemce více na https://hobby.idnes.cz/brambory-na-vanocni-salat-0yz-/hobby-domov.aspx?c=A121221_1869661_hobby-domov_bma
3Kdo udělil odpovědi palec? ivzez, briketka10, Smackdown
před 2625 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máš na mysli tradiční bramb. salát, tak zapomeň. Udělej si bramborovou kaši. Já ji mám ráda s nakrájenou pažitkou. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom, jak moc jsou rozvařené.
Já brambory na salát vařím trochu déle
než brambory na přímou konzumaci.
Jestli nejsou moc rozvařené, zkusila bych to.
0
před 2625 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |