A proč by ne? Možno je použít jakýkoli cukr, třeba rumový, nebo kardamomový… ;)
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, marci1
před 2616 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Použít lze oba, ale dala bych přednost skořicovému.
U vanilínového mi chuť přijde moc „chemická".
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě lze. Kávu si nesladím, ale dávám si do ní skořici. Krásně voní. 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? ivzez, briketka10
před 2616 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych to tam nedával. Víš kolik stojí vanilkový (z vanilky, ne z etylvanilinu) cukr?
0
před 2616 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |