Avatar uživatele
JackSG

Jakým způsobem dlouhodobě uchovat štávu vylisovanou z listů pampelišky,aby si uchovala veškeré svoje vitamíny a živiny?

Tato štáva je velmi zdravá obsahuje vápník a další skvělé a potřebné látky pro tělo stačí jedna štamprdle denně.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 3482 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Tady na tý stránce máš když budeš rolovat šťávu a med z pampelišek, já sama to nedělám, je to jen samý cukr a všechno, co tam zůstat mělo je už pryč
http://www.cesta-zeny.sk/news/dary-prirody-pampeliska/
já sama to dělám tak, že si dám do mixeru pampelišky, vodu a třeba banán, jablko, hrušku, nebo co chceš, kvůli chuti…takže rozmixuju a přeliju přes plátno, nebo to ani nemusí být, otočím to do sebe i bez plátýnka 🙂, vypadá to, jako kdybych tam přidala ropuchy, ale je to velmi zdravé, to samé třeba s j kopřivou, tímto způsobem je to nejlepší

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dr.luha

Můžete šťávu zavařit do sklenic podobně jako kompot (82 st.C 20min.). Musí však být s přídavkem kyseliny citronové. Nekyselý roztok by se musel zavařovat jako maso, dlouhou dobu a při vysokých teplotách. Navíc KC působí jako antioxidant. Já bych si pro zlepšení chuti přidal ještě cukr.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek