Doplňuji:
Máte pravdu, zkusím jen tu šlehačku. Aby to nekazilo jejich chuť. Mají je
v Globusu, zítra jdu na návštěvu, tak jich vezmu pár s sebou 🙂.
Díky 🙂.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Miroslavst, BEAES, dagry, GM, anonym, iceT před 5032 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych tam nedávala krém, jí se jen tak, možná by se daly naplnit šlehačkou, s krémem to bude kalorická bomba.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud to chápu správně,originál žádnou náplň nemá.
http://recepty.vareni.cz/stramberske-usi/
0 Nominace Nahlásit |
Já bych je naplnila třeba jen šlehačkou,ozdobila,jako pohár(čok. hoblinky,oříšky)nebo bych z bílků udělala sníh,do něho zamíchala trošku marmelády,kousky kompot.ovoce a špičky omočila v rozpuštěné čokoládě.
0 Nominace Nahlásit |
zde jsem našla přimo radu z výroby
Hotové uši pak můžeme ozdobit šlehačkou, marmeládou i máčet
v čokoládě či zdobit oříšky nebo mandlemi. Fantazii se meze nekladou
Doplňuji:
je pravda, že jejich chuť je specifická a kazit to nějakým krémem je
škoda, mě tedy ale moc nechutnají …tisíc lidí tisíc chutí
Zdroj: http://eagri.cz/public/web/mze/potraviny/regionalni-potraviny/z-regionu/stramberske-usi.html
Upravil/a: hanulka11
0 Nominace Nahlásit |
Jéžiši… Štramberské uši… lahoda!!! Tak já osobně bych je teda ani ničím neplnila, protože je to kořeněné pečivo a jejich chuť je natolik výrazná a voňavá, že je škoda ji něčím kazit. A ke kávě či čaji balada 🙂 Tak si holky dejte i za mě. U nás bývají ke koupi jenom o pouti – bohužel ☹
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst
před 5032 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |