Avatar uživatele
ReHu

Jakým krémem naplnit korpusy Štramberských uší? Děkuji.

Doplňuji:
Máte pravdu, zkusím jen tu šlehačku. Aby to nekazilo jejich chuť. Mají je v Globusu, zítra jdu na návštěvu, tak jich vezmu pár s sebou 🙂.
Díky 🙂.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: ReHu

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Miroslavst, BEAES, dagry, GM, anonym, iceT před 5032 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
BEAES

Já bych tam nedávala krém, jí se jen tak, možná by se daly naplnit šlehačkou, s krémem to bude kalorická bomba.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Pokud to chápu správně,originál žádnou náplň nemá.

http://cs.wiki­pedia.org/wiki/%C5%A0tram­bersk%C3%A9_u%C­5%A1i

http://recepty­.vareni.cz/stram­berske-usi/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Já bych je naplnila třeba jen šlehačkou,ozdo­bila,jako pohár(čok. hoblinky,oříš­ky)nebo bych z bílků udělala sníh,do něho zamíchala trošku marmelády,kousky kompot.ovoce a špičky omočila v rozpuštěné čokoládě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Miroslavst

žloutkový? asi jo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

zde jsem našla přimo radu z výroby

Hotové uši pak můžeme ozdobit šlehačkou, marmeládou i máčet v čokoládě či zdobit oříšky nebo mandlemi. Fantazii se meze nekladou
Doplňuji:
je pravda, že jejich chuť je specifická a kazit to nějakým krémem je škoda, mě tedy ale moc nechutnají …tisíc lidí tisíc chutí

Zdroj: http://eagri.cz/pu­blic/web/mze/po­traviny/regio­nalni-potraviny/z-regionu/stramberske-usi.html

Upravil/a: hanulka11

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dagry

Jéžiši… Štramberské uši… lahoda!!! Tak já osobně bych je teda ani ničím neplnila, protože je to kořeněné pečivo a jejich chuť je natolik výrazná a voňavá, že je škoda ji něčím kazit. A ke kávě či čaji balada 🙂 Tak si holky dejte i za mě. U nás bývají ke koupi jenom o pouti – bohužel ☹

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek